eyes on the price.

ojoj, idag är det stelt och tungt. för varje steg känns det som att händer kramar sönder vaderna och rumpan. helt sjukt! men som ett litet straff för att jag missade puls-spinningen beslutade jag mig för att springa till dragsö och fem varv runt. men det gick så sjukt långsamt så det fick bli sex varv. det gillade inte mitt knä. men både runt och hem kom jag!
och belöningen för det blev ju några timmar på msn. skönt det, prata av sig lite, då var det klart för den här veckan liksom.. imorrn blir det skola samt flyttstädande. nu: bingtjänst.

lösenordsskyddat inlägg.


chill och grill.


helt vanlig måndag.

eller inte.. på mindre än tio timmar har jag lyckats springa 1,9 mil, varit på sex lektioner i skolan, kört bodypump, fäktat, varit på tränarmöte, sprungit 3 km samt ridit, avslutade dagen med ett bad. ja, just det, jag har ju varit på stan och köpt en kalender också! inte konstigt att mina dagar går åt..!

skolan var för övrigt extremt chill idag, hade två lektioner om kolvmotorer (vilket alla vet att jag är expert på) sen fyra lektioner simulator. det är faktiskt rätt kul att köra simulatorn, dock är min labb-partner en 34-årig (ganska kass) kille vars främsta intresse är öl..

imorrn bir det kkrona för lite städ och pack.

nattliga nakenbad och friska morgondopp.

den här helgen har jag sötnöten karlsson här, tanken var väl att weidis skulle närvara också, men hennes pålle har blivit sjuk.. dagarna har bestått av bak, shopping, mycket sömn, filmtittande, sol och bad samt lite båtåka.
dagens morgondopp är avklarat och i ugnen står scones och väntar. sen ska picnic-korgen packas för en heldag på sjön, och så bär det av.

det blir bara tyngre.

gah, idag är det tungt. det är ju alltid kul att höra av elsa (för att det är så sällan det händer..?), men idag satt jag typ och grinade. dels för att jag saknar henne (och de andra), men också för att jag är så nedrans avundsjuk på dem. för att göra det hela lite tyngre (höhöhö, vitsigt värre) har jag i princip gått upp alla de kilon elsa har gått ner. jag har blivit ett fläskberg, det är lika hemskt att inse varje gång. men om en vecka börjar skolan och det blir lite struktur och rutiner i livet igen. gymkort + skola + elin = sant. fy tusan, det kommer bli kämpigt! och bloggen, msn och facebook ska näst intill läggas ner, nu får det faktiskt vara nog..! men det bästa med att börja skolan är nog ändå att slippa karlskrona, uniformsklädda människor, kompisarna på basen, den ständiga påminnelsen om hur kass man egentligen är helt enkelt. meneee, så är det med att!

straffet är aldrig långt borta.


klockren.


me want one.


att roa sig på stranden.


undrar vart de här nördarna jobbar..


         någon måste ju vara blekast..    vad ska man annars äta på stranden?

vissa sover hårdare än andra..

det lönar sig att ha tråkigt.

idag (?) jobbar jag natt. 2045-0700. det är sjukt drygt, särskilt när folk ska påminna en om att det är sovdags. men pengar blir det. och antagligen rosa ögonvitor också, det blir snitsigt till imorrn. tusan! får väl köra glajjor imorrn då. nördigt värre, men nördigt är väl det nya svarta?
boken är slut, alla kompisar (och okompisar) har gått och lagt sig, katten bacardi är hysteriskt sällskapssjuk och jag håller på att kissa på mig men vill inte ringa på natten och störa.. bara fyra timmar och tjugotvå minuter kvar.

det är ball att vara nördish.