mej vill ha en.

kolla bara vad han myyyyser i badet


låt inte oskar sy dig.

alltså, navigation i all ära men sjukvårdslabbarna äger, helt klart! det är rätt soft att få tre hp-poäng bara för att göra lite HLR, sy några sår och bli spjälad några gånger, särskilt med tanke på att en annan gjort det några gånger innan. niclas miner när de visar blodiga bilder eller pratar om operationer är också helt oslagbara, man verkligen ser hur han lider.

de översta är mina stygn, och de undre oskars



fy tjyven vad snuskigt.

för andra gången på ett halvår flyttar jag, och får ta hand om andras skit. vad är det för fel på folk, hur kan man bo i en svinstia?! men med de resultaten jag uppnår borde jag nog satsa på en karriär inom fastighetsskötsel.
i badrummet hittade jag chewbacca och hans brorsa i avloppet, ett års solbränna på väggarna och en blandning av tvål- och sminkrester i handfatet. två dagars skrubbande senare var badrummet relativt fräscht.

det här inte ens avloppet, utan ovanpå..

tagna med mobilkameran, tänk då hur det egentligen såg ut!

rummet tog lite längre tid att fixa, eftersom jag vägrar bo i ett syrénlila rum med skitiga vägger stod valet mellan att skrubba väggarna och leva med färgen, eller att måla vitt. valet var inte svårt! tre dagar senare var rummet målat och det var dags att magasinera alla fula/skabbiga möbler jag betalar 250 kr i månader för.. efter lite skurande upptäckte jag att golvet är blå-beige, och inte alls brun-blått som jag trodde.

idag är det exakt en vecka sedan jag hämtade ut nycklarna och rummet är nu tip top med fräscha möbler och ett blänkande badrum. känns dock lite fånigt att behöva betala 250 spänn för möbler man inte ens använder.. men trots det har jag fortfarande lägre månadshyra än de flesta.

sötaste köttbullen.

 

han är så söt att han nästan skulle få sova på min kudde..!


mustasch-chock.


skönt att komma hem.

alltså, har fortfarande inte hämtat mig från förra lördagens hemgång. för att ta det från början.. vi var på harrys och bowlade med klassen, jag satsade på nykter utgång och hade kört in. vid 11-tiden äntrar vi sjukan, och jag inser att det här med nyktert inte funkar, det får bli nattbussen hem! eh, ja, och det var någonstans här det spårade, tequilaracen avlöste varandra. sen antar jag att vi drog vidare till olearys, hamnade i vart fall hos ville senare för att äta lite nattmackor.

så var det då dags att gå bort till bussen, väl vid hållplatsen visar det sig att jag glömt både mobil och vantar hos ville. ska man gå tillbaka och sen sova hos någon? nae, det är skönt att komma hem.. kan ju hämta mobilen imorrn.
två timmar senare väcker busschauffören mig vid ändstationen "du måste gå av här!". jag kliver av, kollar mig omkring och inser att jag är ungefär fyra mil åt helvete, klockan är 0423, det är -17°C ute och jag har ingen mobil..

tänkte att jag måste få tag i en telefon så jag kan ringa en taxi. men norra öland alltså.. börjar i alla fall traska in mot borgholm i förhoppning om att hitta ett upptänt hus, men tre kvart senare kan jag konstatera att hela borgholm sover gott. fortsätter förbi borgholm men när lyktstolparna tar slut och jag inte längre ser handen framför mig inser jag att det är en väldigt dålig idé att försöka gå hem över alvaret, och får vända tillbaka till borgholm. då händer det! en raggarbuss kommer rullande och stannar framför min utsträckta tumme.
- eeh, hej. vart ska ni?
- vi ska till kalmar, kom precis från karlskrona!
- okej.. får man åka med till stora rör?
- hoppa in!
så där sitter jag, intryckt mellan den fetaste kille som någonsin gått i en fordonsjacka och årets tystaste kille, men överlycklig över att äntligen vara på väg hem i en varm bil. det spelar ingen roll att jag höll på att vibrera sönder av eddie meduza-basen eller att jag blev alldeles nerspilld med öl.

efter att ha tackat nej till fest i kalmar blir jag avsläppt vid avfarten till stora rör, aldrig har de tre kilometrarna hem varit så korta! äntligen hemma! men det är släckt, och låst! ber till gud om att farmor och farfar ska ha glömt låsa sin ytterdörr, och han hörde mig! smyger in och hämtar extranyckeln, låser upp och kommer in i ett svinkallt hus! kaminen har gett upp, det är bara att ställa sig och rensa den, klockan halv sex en söndagsmorgon.. bara tandborstning kvar, sen binga! men icke.. vattnet hade ju såklart frusit. skönt att komma hem.. jag ger upp! god natt.