krig och knott.

Två av fyra dagar avverkade i kosta. 1:a dagen skjutning med grg och lys heeeeela dagen! Hade 44 fullbumper att förbruka på fem personer, vi lämnade tillbaka 7.. (max antal fullbumper per dag är 6 st.) Idag har vi byggt sprängladdningar och sprängt vägar, inte fel!


tentamuffins.


sköna tjuvar.


rödbetsmuffins.

hade kunnat vara rödbetssallad, men icke, det är rödbetsmuffins! smakar precis som morotskaka, men har lite roligare färg under hopsvängandet. när de är gräddade blir de inte lika roliga, därför får man dekorera dem! (mammas kompisar kommer bli tchooooocka!) på sista bilden är det kladdmuffins ockå.


men jag kan ge båda en match.


tack till skattebetalarna.

om en timme går mitt tåg till skövde från kalmar central. inte så jättepepp inför tävlingen eftersom herr träningsvärk har tagit över min kropp, menmen, gratis är gott, bara det är ett skäl att åka ju! så tack alla skattebetalare för att jag får resa i 1:a klass, får betalt för att fäkta, äta trerätters på mässen och sova!

me want so bad.


sanningen. när man åker hemifrån 7 på morg...

sanningen. när man åker hemifrån 7 på morgonen och kommer hem fysiskt och psykiskt utmattad tidigast 21, slår ensamheten rätt hårt tillbaka.. men lite mat och en dusch, packa, sova några timmar och sen är det bara på't igen!


hur kul som helst.


me vs vädret.

den "plattaste" delen av backen. alltid lika inbjudande, men särskilt när det regnar i sidled och blåser 26 m/s.

olles godissäck.

när en vanlig godispåse inte räcker till..

apple in my ♥.


lång väg hem.


dagens idioti/plus i kanten.

1. power walk utan mat i magen 2. cx works utan mat i magen 3. rpm utan mat i magen 4. vågade heja på en från K-klassen (min klass som jag inte går i) 5. glömde bh och valde att gå på bio utan i stället för i dyngsur sporttop jag behöver en lgh i stan..


senaste fyndet.


117 steg senare.


fäktning på ankarstierna.