skenet kan bedra.

man skulle kunna tro att nelson och balder är bästa kompisar, men icke! nelson hatar balder, som har damp och älskar att busa (alltså attackera strupen på vilken djur som nu råkar vara i närheten). det enda nisse egentligen gillar med balder är hans matte som brukar ha godis i fickan..

årets ölandssommar.


känns inte riktigt rättvist.

eftersom min bror och jag fyller år med en dags mellanrum brukade vi allid ha gemensamt kalas på just den dagen, så även i år. men eftersom jag nu är lite kinkig vill jag lägga in ett klagomål:

eriks present: tredje datorn på fem år
min present: 2 pocketböcker från m&p och en synundersökning mormor fått i brevlådan..

den lever ju än.


gyttjebad - check.


sm i efterblivenhet.

tror det är ovan nämna tävling som alltid pågår på mackar jag besöker, och då främst vid just den pumpen jag står i kö till. antingen fattar inte miffot hur man får igång pumpen, får inte upp tanklocket eller står de helt enkelt bara stilla med nerrullat fönster och pratar med grannen. fast de jag vill slå hårdast är nog ändå de som parkerar bröt sonika framför en pump (då helst den enda som har etanol och som står på högersidan) och sedan går in för att handla halva butiken! det där med butiksparkering gäller visst inte idioter..


örlogsplåster.


every days picture.


sommarstrand.


mcfluffy & pink eye.


jag är svårt sjuk.


boombadabang, blingbling.

står i lilla matsalen och stirrar ut på den sjukaste och närmaste lightning storm någonsin! aldrig sett så mycket blixtar så nära och så frekvent, ser ut som någon (typ gud) spänt upp världens största trasiga lysrör över öland! för första gången i mitt liv har jag faktiskt gått runt och dragit ut kontakterna till allt i dator- och tv-väg. samtidigt ser jag några av husbilslirarna som står utanför sin husbil i ponchos och verkar vänta ut ovädret, jag har alltid blivit tillsagd att en bil är säkraste stället vid oväder? jag menar, det har ösregnat ett tag nu: http://illvet.se/fraga-oss/ar-bilen-saker-att-vara-i-nar-det-askar


han kan det vara.

fick nyss ett samtal; "ja, hej, mitt namn är magnus silverhjelm".. mer hann jag inte höra innan jag exploderade av skratt inombords. allt som gick på repeat i mitt huvud var:


safety first, silliness later.


husvagnslirare alltså.

har aldrig riktigt förstått mig på husvagnssläktet. hela den här ditt är mitt-biten har jag tydligen missat helt.. just när jag börjat vänja mig vid alla turister som glatt promenerar på vår gräsmatta, gloendes in i huset helt ogenerat, börjar folk ur husvagnssläktet nu sätta upp sina förbannade trädgårdsmöblemang i mitten av vår privata parkeringsplats och tillbringa kvällen där med myggljus och billigt vin. get your own house, parking lot, strandtomt och framförallt - ge fan i att glo in i mitt sovrum!
update: de satte precis upp 20 meter tvättlina rakt över vår parkering..

tur man jobbar alltså.

ja, vad ska man säga? mamma. pappa. låg kaj. 'nuf said!


vilka flingpaket är det?!

vilka flingpaket är det?! ja, som delar ut körkort till höger och vänster alltså.. varför har tex turboturken i bmw:n, gubben som kör 30 på en 80-väg och folk med så breda fötter att när de ska gasa kommer åt bromsen med, körkort? det är en evinnerlig ström av fiender ute på mina vägar just nu. dont like.


but its my prime time to tan.

jobbar (i dubbel bemärkelse!) hårt som tusan för att uppnå samma bränna som jag hade för två år sedan, men med den här halvdana sommaren går det inget vidare.. är åtminstone brunare än brorsan än så länge, alltid något!

värsta vrålåket ju.

snittar 9 mil om dagen med den här puman.


avbryt, eld upphör.

spenderade lite av min arbetstid vid en badplats och insåg helt plötsligt att de var en gammal skjutbana jag chillade på. tycker dock semaforen såg något tvetydig ut..

världens duktigaste kalle.


vad är det för fel på frack?

Jag har aldrig riktigt förstått mig på de människor, och då främst kvinnor, som är så uniformskåta att de börjar dregla vid åsynen av en uniform. Personligen tycker jag folk i uniform ser rätt alldagliga ut, meningen med det hela är ju att alla ska se likadana ut..! (Däremot anser jag uniform vara ett ypperligt hjälpmedel när man lär känna nya människor, man ser till personens inre och inte det yttre, såvida man alla är i samma uniform that is.)
Uniform i allmänhet har jag inget emot, är tvärtom en förespråkare för uniform då arbetet/uppgiften så kräver, men de som tar på sig uniform (framförallt i civila sammanhang) för att synas och verka märkvärdiga gör mig bara irriterad. Allra värst tycker jag är bröllop och dylikt då frack gäller, men så kommer alltid någon strutt i mässdräkt. Och som om det inte vore nog så har personen i fråga (i de allra flesta fall) gått upp ett antal kilogram sedan den där mässdräkten syddes upp för dyra pengar. Där står han med runda kinder iklädd termobyxor i finaste ylle och några kilon för mycket innanför den alldeles för lilla kavajen och känner sig ganska så mycket förmer än alla andra.
Nej, jag kan verkligen inte förstå de som tycker att en välgödd jättebebis i sparkdräkt är något att dregla av upphetsning över..