Min söte vän.

Fick lite hjälp av min nya, fluffiga vän med att växla och hissa ner fönster, men sen blev han trött och ville bara tugga på handbromsen.. Söte!


Åtminstone lite mer singel.


för det är du.


Träningsnytt.


Insatsens roligaste.

Hehe, plutonchefen körde fram sin bil för att lasta ur och sedan parkera. Men när han slänger igen dörren fuckar centrallåset ur och han är utelåst från din egen bil med tändningen igång och radion på högsta volym.. Trots en strålande insats av biltjuven Adolfsson så fick plutonchefen snällt ringa till sin fru klockan 0630 en lördagsmorgon och be henne komma in till hangaren med extranyckeln.


Note to self.

Smsa inte när du är ute och springer, du kommer springa vilse och sedan inte hinna tillbaka till skolan..

Cause well get there.


Makin some happiness.


Rich and kinky.


36 km landsväg.

Puh, idag var det banne mig inte lätt att trampa på..! Seg och stum i benen och jättemycket trafik och grejer. Men allt går så mycket bättre om man har en skön spellista redo!


Älska cykelbyxor.


skönaste lappen.

På dörren till Ica Supermarket i Borgholm sitter årets skönaste lapp, synd bara att den är lite felstavad, men det vägs upp av det som är tillskrivet (man undrar ju liksom vad/vem som var orsaken till detta tillägg)..!
 

jag ♥ jobbet.


Nya löparpjuckadoller.

Man kan aldrig någonsin få för många par löparskor! Ju fler (olika) man har (använder) desto mer får musklerna jobba för att anpassa sig, vilket också i längden är skonsammare för både knän och benhinnor. Där har ni den, svart på vitt, en medicinsk ursäkt till fler skor..!


Billigt och bra protein.

TimeToGetSkinny kommenterade igår och frågade vad jag tycker om proteinpulver, här kommer svaret:
 
Tidigare har jag bara kört på protein i form av, till största delen, mejeriprodukter och kött. Men nu på senare har jag märkt att maten jag äter inte räcker till, känner mig fortfarande inte helt "laddad" inför träningen. Därför beställde jag hem vassleprotein från Fitnessguru.se och blev väldigt nöjd! Jordgubb & Vit Choklad smakar som McDonalds jordgubbsmilkshake och innehåller 23,4 g protein per shake! Att det dessutom är det billigaste proteinet jag hittat blir man ju inte helt ledsen över..!
 
Proteinpulvret är sötat med bland annat sukralos (mycket bättre än tex aspartam som inte är vattenlösligt och binds i kroppen) och innehåller 121 kcal, det är så lite att jag anser att man med gott samvete kan blanda pulvret med mjölk och därigenom få lite extra protein på köpet! Numer har jag ett bättre tryck i kroppen inför träningen och känner också av att musklerna fungerar fler dagar i rad än innan; mer protein → bättre återhämtning!
 

Dagens intag.

Gör som densistatjockisen och lägger upp dagens intag. Helt okej, även om jag inte hade dragit ut på långrunda. Drog dock i mig en proteinshake (kika in här imorrn för mer info om mitt val av protein) efter middagen eftersom jag fått i mig på tok för lite protein idag, krämlunch och oboyfrukost är väl kanske inte den bästa källan..!

 


13 km - check.

Försökte köra lite intervaller idag, men var helt slut i kroppen så det var banne mig inte lätt! Brukar springa varannan kilometer, och gå varannan. Klarade de första sex kilometrarna, efter det blev det dock bara några hundra meter löpning på varje kilometer och resten gick jag. I slutet gick jag bara, men med tanke på att jag la rundan över både monsterbacken och trapporna så är jag nöjd med tempot. Sprang till och med upp för stora backen!