klagobloggen.

just nu är det väldigt mycket ner.. allt är jobbigt och inget är kul. det är helt klart ett heltidsjobb man får på halsen när man flyttar hem igen efter två år. det ska handlas, klippas gräs, skjutsas, tränas ungar, städas, gås ut med hunden, fixas med båtar, hissas flaggor, tas upp båt- och husvagnsavgifter, lagas och tvättas bilar, lagas mat, dukas och serveras på farmors middagar, osv, osv. när ska jag ha tid att gå i skolan och träna själv?! nej, nu är jag riktigt trött på livet och längtar efter den 16e och en stor kram.

när jag ändå håller på att klaga: varför i helvete måste de bygga om hela halva bron samtidigt?! idag tog det mig dubbelt så lång tid att köra hem än vanligt (50 min!). var till och med tvungen att köa (i 4,9 km) i innerfilen så att dumpuckona som tror att alla köar för skojs skull inte ska kunna köra om. jag menar, hur gör de människorna på maxi, går de bara förbi alla i kassakön där eller? så mycket för glädjen över att ha bilen..


till ett fegt befäl.

kul att du kom in här. fegt att du inte vågar stå för det du säger dock. angående din åsikt så kan jag bara säga att ett år då en "bloggande prinsessa" skaffar vänner för livet, får en känsla av att behövas och lär sig oerhört mycket aldrig är bortkastat. lumpen var en av de bästa grejerna jag gjort, men om jag hade haft chansen att göra om det skulle jag be om en annan tjänst. naturligtvis får du ha din åsikt, dock håller jag inte med dig. men att jag inte har någon aning om vad det är jag skriver tycker jag inte du kan påstå då det är min tankar och funderingar jag skriver ner här. passar det inte, varför fortsätta läsa?

men jag har en fråga till dig: varför just nu?


så, där fick skoog en punkt på sin lista också: 1. en jävel på att dissikera sönder det folk skriver

elin 1 - victor 0.

ha! jag har ett vittne! weidman såg hela förloppet: du skrev att du städade och inte hade några planer för kvällen, förutom en eventuell öl på nivå. varpå jag berättar att vi ska ha filmkväll hos mig och att du gärna får komma dit. svaret? det låter väldigt trevligt, kanske jag gör. vi får se vad som händer.




D U   Ä R   S Å   Ä G D !


och ja, jag vet att jag är jävligt tjatig, men rätt ska banne mig vara rätt..!

lösenordsskyddat inlägg.


vi lever i symbios.

eller? här på gården fungerar det så att jag jobbar i trädgården, gör ärenden och fixar i husen. för det får jag bo, äta och ha bilen, allt till en ringa kostnad av ett studiebidrag i månaden. vissa dagar är det värt det, vissa inte.. dagens sysslor består av: inköp av blommor, gin och div andra småsaker, gräsklippning, tvätta rovern, fönsterputsning, tanka farmors bil, segla ut en runda med min faster och farbrors gäster, plantera blommor, åka till sopsorteringen, städa köket samt duka i salongen till farmors bridgemiddag imorrn. den här helgen käns det inte riktigt värt..



sjukt mycket kult.

igår medan sju vuxna karlar irrade runt i våra kök som yra höns (gubben hade sitt matlagningsgäng här - "har vi någon elvisp?" "vart är den kokta potatisen?!" "ska det verkligen se ut så hära..?") försökte jag kolla på s/s martha. sjukt bra kultfilm! min favorit är lätt kocken.


svenska är kung.


the difference.

elsas lägenhet har fått stå ut med mycket under de här tre månaderna, men jag tror bara det var bra för den. största skillnaden mellan innan och efter är väl att det är blixterent i hela lägenheten samt att alla elsas grejer/kläder/papper/younameit är undanplockade. alltså, jag är ju sjukt prylgalen och har femtiotusen onödiga prydnadssaker överallt, men jag städar under och runt dem också.. yes box, men såatte... så är det med att! bilderna är klickbara för förstoring (varför jag nu gjorde så..?).

jag säger ju att jag är en sucker för prydnadssaker!


sjukt jobbigt schema.

ajaj, det är hårt att gå på högskolan.. not.


jag ljuger inte.

det gjorde jag visst, och här är det, svart på vitt, tönt!

 

 

 


kroniskt kramsjuk.


kanske är en stressfitta ändå.


"köra i högerfilen?! det går ju inte, där står ju en massa bilar parkerade..!"

mäns bajsvanor.

något jag definitivt lärt mig under mina 21 år här på jorden är att man skämtar aldrig om mäns bajsvanor, de är heliga. och det kan jag ta, bara de inte krockar med andra männsikors välbefinnande. det gör dock min brors. varje kväll innan han går och lägger sig ska han bajsa, men då duger tydligen inte toaletten där uppe, utan det är ena gästtoaletten, nämligen den som ligger fem centimeter från mitt rum som gäller. måste jag säga att jag är starkt emot att behöva lyssna på hans stånkande och plumsande, för att inte tala om lukten som sedan infinner sig i hallen utanför eftersom dumpuckot tydligen inte kan stänga en dörr ordentligt. att bli väckt av niagrafallet varje morgon 0630 känns ändå som nåt jag kan leva med, men kvällsbajsningen - NEJ.

sådärja, då är snusket avklarat för den här veckan/månaden/bloggen/det här året. skönt det.

bästa inköpet någonsin.

köpte en sån här idag så jag kan göra av alla mina nedrans örhängen någonstans. jag tror det blir lyckat. var dock slut i vitt men svart funkar ju till allt.. ska bli skönt att få ordning på alla de där små sakerna.

full och lycklig.


riktigt snopet.

"..för här har jag ändå gått i några veckor och tyckt
att det var helt fantastiskt att du orkade stå ut med
mig, och så är det ju jag som stått ut med dig!"

flyttkalas är bajset.


mitt nya liv.


läskiga gubbar från england.

förra gången var det vänförfrågningar från italien, elva på en vecka från läskiga män i medelåldern. nu är det två män från england som skickat förfrågan. den ena har en visningsbild med sin bebis, den andre den här:

eeeh, im thinking no thanks..

nio månader.


jag är sjukt besviken.

på ALLT. på ALLA. orkar inte mer nu.

septembersol + jööran = sant.


sitter efter dagens enda lektion (uppstart av skolfartyget calmar nyckel) på busshållplatsen med min älskade jööran och njuter av stekhet septembersol. var sjukt tungt att gå upp i morse, men för att få skjuts in finns det inget annat man kan göra än att sätta fart. tio i åtta klev jag in på gymet, runt halv tio sa löpmaskinen att jag sprungit klart för idag - 16 km. skönt, slipper man träna mer idag. hann dock inte duscha, men bytte iaf mina genomblöta kläder till torra, skulle ju ändå bara vara på fartyget idag.
bussen till karlskrona går 1215, så det är en stund kvar, emn det är inget jag lider av i det här fina vädret och när vetskapen finns om att subban väntar med karlsson och weidman.


stay tuned för länken till sommarens bästa album:
"det killar så skönt på snoppen..!"


jag är faktiskt bra.

hade hydrauliklab idag, i fyra timmar..! gick kalas och nu är jag tydligen godkänd i den delkursen. bara för att jag kopplade upp ett hydraullås, förklarade för gruppen hur det fungerade, förevisade samt skrev på ett papper. smutt!

riktigt så här snygga grejer (som på fmts) har vi inte att jobba med..


din gamle tönt.

jag saknar ju dig också, fast du är jobbig.. tönt.

en gammal jävel.


plan b - check.

om nu allt skiter sig (igen) så har jag i alla fall en i värsta fall-plan. jag får ta en plats som vaxare hos nån frisör! är faktiskt riktigt bra på att vaxa. idag har jag gjort två par ben, en rygg samt ett par armhålor. kladdigt jobb bara!

absolut sista vändan.

på fredag är det dags för den absolut sista vändan till karlskrona för att hämta det sista i lägenheten, mest sängkläder och sånt. har ingen skola på måndag så stannar nog till dess. självklart blir det snark-dejter med weidman och karlsson, utgång(ar) samt mycket tid på gymet. har man lite tur kanske nån annan vill ses också.. men efter den här helgen håller jag mig nog undan den där staden, me01 kommer ju hem om drygt en vecka..

stel människa?


tönten är tillbaka.

med ämnesrubriker som termodynamik, driftteknik och hydraulik kan man ju tro att det är sjukt segt i skolan, men icke! kolvmotorer och hydraulik har jag visat mig vara en hejare på, äger till och med på hydrauliklaborationerna! kunde man inte tro..
har för övrigt (oftast) inte fler än två lektioner (fyra föreläsningar) per dag, vilket innebär hysteriskt mycket tid på gymet. me like! enligt min träningsdagbok förbränner jag 152% av det jag äter vissa dagar, kan behövas..
annars har jag börjat tönta med victor igen, tycker gott han kan säga bu eller bä nu, har gått snart ett år ju. orkar inte hålla på såhär hur länge som helst heller! han borde förresten se till att gifta sig snart, hmpf!

billigt reklamtrick.


dagens i-landsproblem.


de gör för små parkeringsrutor vid köpstaden..

coolness can be bought in a vending machine.


all i want for christmas.