ge mig sol och värme nuuuu.

vill vara knallbrun och jätteblond typ nyss!


typiskt min otur.

hur mycket otur får man egentligen ha med en endaste knäckemacka?! först skulle jag lägga den på bordet, då knäcks den såklart i tre delar varpå alla hamnar på golvet - med smörsidan ner.. eftersom jag städade igår ansåg jag det inte vara någon fara att äta den ändå, plockar upp alla nu tre knäckemackor och sätter mig i soffan, lägger ner dem - med smörsidan ner! fan...

att köpa eller inte köpa.

känns som att man bara måste ha en om man läser kapten..

bäst att hålla sig till maxi.

jag är en sån där typisk maxi-människa, en sån där som till varje pris ska dra sitt bonuskort och ha de "vanliga" märkena. men så i fredags när jag kände ett akut behov av knäcke (snarare ett akut behov av paus i pluggandet) gick jag ifrån mina principer, snöade ju horisontellt ute och är hälften så långt till netto. väl inne på netto fick jag syn på århundradets snyggaste kille (han hade egentligen liiiite för tighta jeans, men okej...)! tänkte direkt "vad tusan har jag gjort på maxi i alla dessa år?!".
eftersom jag skulle köpa motivations-föda ville jag inte gärna gå bakom killen som direkt gick fram till grönsakerna. men så vid kassan insåg jag att jag smugit helt i onödan, visade sig att killen äter ungefär samma "mat" som min farmor och farfar..! det vill säga actimel, formfranska, becel och ost = han lever på rostemackor och må-bra-i-magen-youghurt. inte okej! jag kommer helt klart inte gå ifrån mitt maxi, de som handlar där äter oftast "normal" mat.

bara lite sådär lagom.

alltså, ibland (ofta) i skolan kommer jag på mig själv med att sitta och lyssna på hur den som sitter bredvid mig andas. särskilt när jag sitter med oskar eller jesper, de andas liksom sömntungt, blir ju nästan sömning av deras snusande! men det konstiga är att oskar gör det på inandningen, jesper gör det bara på utandningen. eh, ja.. så kul har vi i skolan!