jööran.


arne.


the kiddos.


jävla idioter.

27 minusgrader inatt, nu är det 20 grader varmare. klass 1-varning på hela Öland med snöstorm och grejer. men det är banne mig bilisterna som är värst! vågar man inte köra fortare än 35 på en renskrapad väg borde man kanske inte ge sig ut över huvud taget.. har skrikit mig hes över idioterna, missade veckans enda inplanerade gympass på grund av dem. får bli lite skidor när jag kommer hem i stället. andas in, andas ut...


ibland undrar man ju.

alla chips är inte i påsen. intelligensen finns, men den är blygsam. inte den vassaste kniven i lådan. samtliga indianer sitter inte i kanoten. hissen går inte hela vägen upp. lampan lyser men ingen är hemma. bommarna är nere och lamporna blinkar, men tåget kommer aldrig. alla hästar är inte inne.
..naturligtvis är det mina grannar jag pratar om.




behave goddammit.

dampar sönder på folk som står nästan inne i en när man står framför dem i kön! back off retards!


tomten jobbar stenhårt.

är äntligen klar med alla mina små klappar, köpte den sista idag. nu ska de bara slås in också, hälften är ju redan inslagna så det blir inte många. ska skicka iväg mitt lilla paket till andersson också, och mina julkort.


snoozehora javisst.

i morse lyckades jag naturligtvis försova mig, när jag kollade på klockan var den 0828 och tentan började klockan åtta.. kastade mig ner för stegen, slängde på mig lite kläder och satte upp håret. halvsprang sedan till tentasalarna där jag naturligtvis ska vara i den minililla där man slår ner alla andras grejer när man går mellan bänkarna. men var där vid tjugo i, kvart i är det stopp. måste säga att jag är rätt impad av mig själv som sedan skrev tentan på 55 minuter och fick vänta på anna i trekvart extra. aja, tror faktiskt jag klarade den och det är ju det som är huvudsaken!


hundratio procent - check.

det går bra nu kompis! poängen trillar in som de ska! satte nog banne mig 110% på sjukvårdstentan igår. var mäkta uppjagad när jag kom hem och trodde jag svarat fel på första diabetesfrågan, men icke! den var korrekt, förhoppningsvis var resten också det, men kändes verkligen bra. imorrn är det dags för ro-ro, tvek på den men håller tummen! och sen är det i princip klart med skola för i år, om man inte räknar ambulanspraktiken då.. mweeeii!

nomi blir gösta.

kenny på pappas jobb har bestämt sig för att skänka bort nomi, eeh, ja tack! sötare hund får man ju leta efter! fast om vi ska ha honom får han nog heta gösta.. kan ju inte ha en killhund med tjejnamn!


typiskt mina stridisar.

vet inte riktigt vad jag gör för fel, men jag får alltid de pruttiga stridisarna. som tur är så är pelles skott "lösa" som han så fint uttrycker det, och inte dödliga som anderssons..


lösenordsskyddat inlägg.


telletubbies.

snart två år sedan jag kom hem från drömmarnas land med tre fleeceoveraller i sann telletubbies-anda. hade en riktigt bra helg med weidman och karlsson när min lillebror tog den här bilden. tror vi låg mest i soffan, drack black tower och kollade på hyrfilm.. inte fel sådär på vårkanten!

lite smått besatt.

blåbärsmuffins, brownies, jordgubbsmacarons, varm choklad, latte, bananbröd och jordgubbsostkaka
gah, har blivit alldeles besatt av appen bakery story där man driver sitt eget café. kakorna/pajerna/tårtorna tar mellan 1 minut och 2 dygn att göra och man får fler och fler grejer att välja på ju högre nivå man kommer till. medan man väntar på att det ska bakas färdigt kan man gå runt till andra bagerier och tippa, eller så kan man bara stanna hemma och möblera om lite.. insåg att det  gått för långt då jag i morse ställt klockan på 0803 för att kanelbullarna var klara då (om man inte serverar bakverken när de är klara ruttnar dem)!

hundra procent - check.

har nog funnit mitt kall här i livet, navigation. har satt 100% på alla tentorna, nu återstår bara meteorologin men det ska väl inte vara så tjyvens svårt. på måndag är det sjukvård och den enda tentan jag hoppas få 110% procent på! eftersom vi gjorde ett arbete om olika slags chocker kan man få upp till 10% extra på tentan, inte fel!

håkan måste dödas.

alltså, om sex timmar ska jag skriva tenta och ligger fortfarande och vibrerar till håkan hellström nerifrån källarlokalen.. ska inte människorna gå någon gång?! tacka vet jag utbytesstudenterna, de håller en relativt låg ljudnivå fram till 23-snåret och sen drar de ut. det kan man ta, men när svenskarna har ferre kan man bli dyngrak bara av att gå ut i korridoren och ta två andetag..! inte vågar man gå ut i köket eller i porten heller, då blir man ju både rökförgiftad och hörselskadad. dagens (svenska) ungdom alltså!

ny bloggdesign.


de är nog från mjölby.

det är ju något som inte riktigt klickar i skallen på dem som är med i lyxfällan. 17000 in, 43500 ut. det är ju sjukt! har man 17000 i månaden skaffar man väl inte ett boende för 8000? fattar verkligen inte. men man känner sig själv sjukt smart när man ser programmen!
"antingen är man dum i huvudet, eller så är man från mjölby..!"
citat 014 andersson från mjölby

gillar hur felix tänker.


blått eller rosa.


en annan värld.

eeh, vart tog kvällen vägen? råkade försvinna in i html-kodernas värld.. syteo skulle sett mig nu, hmpf! blev en ny (omgjord) header och ändring av lite färger. korvetten kom upp också, dock i rosa! får se vad ellen säger imorrn, nu ska jag nanna kudde!

snusk är nice.

alltså, det jobbigaste med att träna är ju helt klart att duscha! man kommer hem och är allmänt slut, ska bara vila lite.. så blir man kall och sen vill man liksom inte utsätta sig för det där obehagliga momentet där man måste dra av sig alla svettiga kläder. för att inte tala om när man duschat färdigt och måste gå ut i det 17-gradiga rummet! spinningen slutade för drygt två timmar sedan, och här sitter jag och ska bara.. latmask! fast egentligen kanske det är tur att man tränar, annars hade jag väl aldrig duschat..!

rambo och paolo roberto.

funderar lite på vad det är för människa som döper en kritvit liten hund med page till rambo, är det humor? sprang förresten på paolo roberto på väg in till rambo, man blir ju lite misstänksam. är det nåt nytt värdelöst program?
mucka'ru eller?

ellenweidman.blogg.se.

så här blev ellens blogg, är inte helt nöjd, tycker det är något som saknas. kan dock vara att det är för lite rosa om man jämför med en viss annan blogg..


bara så du vet.

apropå korvetter är jag sur på dig nu linkan, koppla in telefon och tv var ju i princip det enda jag var bra på! inte okej att nedgradera mig till solankis nivå! ja, okej, jag var en jävel på att vakta också, men det faller på något märkligt sätt utanför mitt befattningsområde..


och grannen väger 200 kg.

varför sova en tisdagsnatt klockan halv två när man kan ligga vaken och lyssna på tjutet från det otätade fönstret?


båt hit och båt rss.

funderar lite på den här till fröken weidmans blogg, men det känns som att det är något som saknas.. men vad?! funtade på att ha bokstäverna i en annan färg, men orange är ju liksom förknippat med rss-flödet, och syns bra.. äh, får höra vad hon säger imorrn.

både dum och lat.

fixade det sista på ellens blogg ikväll, lite pill med bildkoderna så testbloggarna kunde tas bort. passade även på att vara lite ful och länka min blogg längst ner i menyn. när det var klart tänkte jag "den här kan jag ju lägga in på min blogg också, bulan vad smart jag är!". men nej, jag är inte smart någonstans, bara lat! kopierade hela html-koden från ellens blogg vilket innebär att om hon tar bort eller lösenordsskyddar sin blogg skiter sig min.. orkar man göra om? eeeh, nae!

och fick tarmvred på köpet.

i sann ensam hemma-anda har jag nu legat i soffan framför tvn (och kaminen bör tilläggas) i två timmar och tchockat ostbågar tills jag nästan kräktes. lugnade magen med att bära in lite pellets tills det var dags för nästa måltid - korv med bröd..!


nä nu blommar det.

har nog tänkt och levt lite väl mycket i det gröna den senaste tiden, vaknade mitt i natten av att jag var sur på pelle för att han rörde sig så mycket i sin rosa sovsäck (vem har med sig en rosa sovsäck ut i skogen?!), och puttade ut mig. sen kunde jag somna om. när jag vaknade av väckarklockan i morse och var jag helt övertygad om att det var en övning. kungen hade fått blodförlust och man skulle lämna blod, men eftersom det bara var "övning" kunde man ju trycka på snooze.. gjorde om det två gånger, ibland undrar man ju om allt står rätt till!