Rich enough.


no pain no gain.

Har fortfarande herrejössesont i högra benen i höftböjaren efter tävlingen och träningslägret. Höll på att omkomma av smärta i måndags på spinningen, men jag överlevde ju..! Vill utnyttja gymkortet till max de här sista dagarna så jag är på att idag igen, rpm med lotta, ska det vara så ska det vara!


hade inte bangat.


bang bang.


hårdträning.

tre dagars lekar, fäktning, power naps, ätande, massage, melodifestivaltittande på harrys, tårtkalas och trevligt sällskap.

 


att vila sig i form.

ja, det är tydligen precis det jag gjort, vilat mig i form! för idag gick det kalasbra och jag vann nästan alla mina matcher. fäktade tydligen så pass bra att det räckte till en silvermedalj i försvarsmaktsmästerskapen!


första tävlingsdagen slut.

idag var jag och ulrika uppe vid 6 för att kunna chilla och kolla vapen fram till frukosten öppnade vid 0630. vi lyckades till och med bli först in i matsalen, två minuter tidiga i och för sig men mattanterna var så trevliga och glada så det var inga problem. under dagen har jag har mängder av problem med sladdar och vapen som glappat, trots detta och tre månaders träningsuppehåll har jag vunnit i alla fall en match varje lagmöte = jag har vunnit ungefär en tredjedel av mina matcher. enligt mig relativt okej resultat ändå med tanke på omständigheterna (knäskada och ingen träning). dagen har även bjudit på falskt brandlarm, dock fruktansvärt svårt att ta larmet på allvar när en lugn röst säger "brandlarm, utrym lokalen." på bredaste östgötska. helikopterflottiljen har under kvällen bjudit på pannbiff och fäktting. imorrn väntar de sista tre lagmötena samt bankett medelst prisceremoni.

lapp som satt på salladsbordet i mässen:


disträ var ordet.

bad pappa att ta med min fäktbag och all min utrustning från skåpet. kvällen innan jag ska åka kommer han hem med bagen, men utan mina grejer. "ditt skåp var stängt." sa han. må så vara, men upplåst var det! jag blir så trött..


pretty much busted.

solklara bevis på att pappa varit hemma själv över lunch..


tack boden.

ikväll rockar jag tydligen 1:a klass på tåget, helt själv, inget konstigt med det..! vet inte om resedetaljen i boden kanske vill gottgöra mig för deras senaste missar (som tex missa att skicka ut mina biljetter, fick dem några minuter innan avgång bara för att jag ringt 20 gånger..). kan i alla fall meddela att det är riktigt nice med ett säte som är dubbelt så brett som baken! ska nog kunna överleva tre timmar här innan johan kommer och plockar upp mig i linköping och kör mig direkt till helikopterflottiljen där jag ska sova inatt.


brunch.

inte helt fel med en våffelbrunch en tisdag innan man åker iväg på tävling och träningsläger! tog till och med lite sovmorgon, nu är det bara packning, promenad och dusch sen bär det av.


färdigjobbad.

en halvtimme innan jobbslut är jag redan på väg hem, inte fel det! kan ju ha ett av världens skönaste jobb, för att inte tala om mina arbetskamrater. och så lite fina pengar på det, kärlek.


ny sysselsättning.

har som tur är både fritt internet och världens längsta batteritid på min nya bf.


till alla killar.

någon som är fruktansvärt osnyggt är killar med bitiga armar och axlar, men med spaghettiben! är lite spongebob varning på dem nästan, en fyrkant med tändstickor nedtill. sjukt osnyggt.


finjobb.

dagens första jobbesök: titta på vasaloppsstarten med en tant vars favoritord är tafsig.


hard workwork.

vissa av oss är duktiga och jobbar även när vi är lediga..! me like pengar.!


duktig kicka.

jomensåatte, då har man varit duktig och sprungit/gått tor affären och handlat. 8,4 km! bra uppladdning inför tävling + träningsläger nästa vecka.


ny boyfriend.

så var det dags. arne är efter två års trogen tjänst numer utbytt till en svart yngre förmåga som ännu ej är namngiven. detta medför ju då att jag kan mobilblogga ordentligt och till och med lägga upp bilder..! ja, alltså, det kunde jag ju innan med, men då via sms och mms = kostar dollares som smålänningen i mig vägrar betala! men nu så är det grautis!