klassens lilla hacker.

ojoj, vilken geek jag är egentligen alltså. sötnöten sandra hittade en kille ute i onsdags som sedan visade sig gå på skolan, operation sandras kille inleddes omgående! efter någon timme visste vi vilken klass han går i. numer vet jag i princip mer om honom än vad jag gör om mig själv..! men det är faktiskt sjukt kul att snoka lite! stackars kille..

klart killen ska ha en bh.


vart ni kan hitta mig.


från och med om någon månad så kommer ni veta precis vart ni kan hitta mig..
SUBWAY KALMAR SÅKLART!

det går bra nu.

vilket flow jag hade igår! helt sjukt! efter lunch knallade jag till skolan för att skriva stabilitetstentan - gick kalas! en timme senare struttar jag nöjd ut genom cafeterian där SLO STO och LFO MMÖ sitter. eftersom jag fortfarande är putt på de flesta befäl från fartygstiden ignorerade jag dem totalt, men fick ett brett leende på läpparna då jag vet att jag klarat officerstesterna till skillnad från de flesta som stannade kvar i företaget. och leendet blev bredare när jag såg några stackare stå vakt på STO, skönt att slippa (även fast jag tyckte det var rätt soft att ha vakten)!


två timmar senare ger jag mig på tentan i sjövägsregler vilken enligt magkänslan också gick vägen (80% för G), till skillnad från för stackars sandra som missuppfattat några uppgifter.. efter en liten detour till citygross bar det av hem till sara och grillen för att ladda upp inför en helkväll på sjukan, volym och hunden.

sjukan var full av kalle-dräkter, enda jag kände igen var axelsson. däremot när vi varit på volym en stund kom stockholms befäl in, och jag tror banne mig de förföljde mig! varje gång jag bytte dansgolv var de strax där.. innan jag hittade jogby och drog till hunden lyckades vi dock lura iväg befälen (och en hamnedalen som blivit fruktansvärt jobbig) mot korvstånden på torget.

klassfotboll i parken.

kanske tog vi i lite väl mycket när vi planerade fotboll och grillning i parken idag. men några tappra blev vi! och visst blev det både korv, öl och fotboll. dock även stelfrusna tår, leriga skor och till slut lite regn. men kul hade vi!

st patricks day på sjukan.

var något förbannad hela kvällen över att bli nypt för att jag inte hade något grönt på mig, well duuh, hade ju både grön tunga och grönt mönster på sjalen!

åre 2010 - omgång 2.


ah, fyra dagar i fjällen och man är som en ny människa! snygg goggles-bränna får man på köpet.. är fortfarande helt fascinerad över att vi lyckats umgås konstant i fem dygn utan att lacka, helt otroligt! kanske är det för att vi inte känner varandra så bra?