äntligen lite givande forskning.


jag samlar drömmar i fickan.

det är över nu. äntligen. ett år av ensamhet, hårt plugg och träning. dagar och veckor har varit evighetslånga, morgnar och månader korta. jag har fått mycket gjort, men ändå är det bara som ett stort tomrum i huvudet. har jag ens lärt mig något? träning, sömn, skola, mat. trodde det skulle bli bättre nu, men känns som det är värre än någonsin. sen när blir man tio år yngre varje onsdag - söndag kväll? varför dricker man själv upp en flaska portvin när man har tenta dagen efter? varför släpar man sig inte ens till tentan som antagligen är enda inträdesbiljetten till nästa läsår? det är så mycket jag inte kan förstå, kanske är det därför jag hellre avstår.

nu börjar det likna nåt.

imorse ringde anders, min  C GRG, mig med tre frågor: 1. har du något som behöver bytas på förrådet? (svar nej.) 2. har du förarbevis? (svar ja, men inte "lappen".) 3. kan du tänka dig att tjänstgöra som stf under övningen (i slutet av maj)? (svar eh, ja!) nice eller vad?! åker ner en dag tidigare och har högre lön, inget jag tackar nej till! det går bra nu kompis, det går bra nu! träffade för övrigt christopher grandin (min ksp-skytt) på stensö igår, bra, då vet jag att han är i form och kan bära min utrustning också..!

klart man blir förbannad.

skrev precis tenta i lasthantering. anna kommer in samtidigt som vi andra får ut tentorna. stinkande av cigarettrök slänger hon sig ner på stolen bredvid mig, "va? fick man ha formelsamling?". jag svarar "ja, det skulle du vetat om du varit på någon av lektionerna". (jag vet, jag var grinig i morse.. men det är alltid samma visa.) anna ropar på läraren och säger "jag har glömt skriva formelsamling" varpå han svarar "då får du väl kolla på någon annans..". men vad fan?! varför ska jag behöva låna ut min när det är hon som aldrig kommer på lektionerna? yeye, gick i alla fall bra på tentan för mig, hoppas på 100%. gick för övrig ut först av alla och elakingen inom mig hoppas nog att anna inte klarar tentan..