något är ju vajsing.

är inte hungrig. inte ens sugen på något att äta.. har testat med all möjlig mat, snacks och godis, men inget är gott. har kylskåpet och rummet fullt av mat och gotter, men inget lockar. vad har hänt?! sen när tackar jag frivilligt nej till godis? och köttbullar?! inte ens subway var gott idag..

inte okej - toffelvarning.

ajaj, nu har det blivit riktigt illa. vet inte riktigt hur det gick till men pelle har ju typ utsett oss till stridisar vilket i hans huvud är samma sak som att man hänger efter varandra konstant. men inte mig emot, han är snäll, skön och extremt hjälpsam, hehe.. i lördags åkte jag dock dit. alla hade precis krupit ner i bingarna när pelle säger: "elin, kan jag få din kudde, ser inte riktigt att läsa här.." eftersom jag är dum i huvudet drog jag fram min egen kudde, precis innan jag ska kasta över den kommer jag på mig själv.. "du skämtar va..?"
självklart gjorde han det, toffelvarning på mig! jaja, det är bra att vara snäll, särskilt så här i juletid..!

tålamod gör dig rik.

det är inte klokt vad vi har varit duktiga och tålmodiga! totalt tio timmars väntan och det enda gnället var om avsaknaden på kanelbullar (krille som blivit all för bortskämd under NBG-tiden). av 17 timmars arbetstid jobbade vi aktivt i max åtta. för det fick vi två gratismåltider och närmare 3500, helt okej med mig! ring mig gärna nästa vecka också!

hej lättförtjänta pengar.

hittills har jag tjänat över 1500 på att vänta, åka bil och fika. nu är det dags för lunch. behöver jag säga: lättförtjänta pengar? eeeh, ja!


ta inte första bussen.

klart man blir lite skraj när busschauffören på finlandssvenska muttrar "håll tyst med dig jävla.. sluta skrika. man blir förbannad!!!" åt diverse apparater i bussen.


straffet för att umgås med militärer.

straffet för att umgås med militärer: man blir väckt kl 0600 av svar på ett sms man skickade runt halv tio igår kväll.


försvarsmakten i ett nötskal.

älskar att kallelsen till introhelgen på ing2 kommer en vecka innan antagningsbeskedet, i vilket det står att man snart ska få en kallelse till introhelg på kosta skjutfält.. man ska även fylla i den bifogade blanketten för utbetalning av ersättningen, fick man någon blankett? såklart inte, är ju försvarsmakten vi pratar om!

lilla tussen då.


min nya(ste) kärlek.


världen går snart under.

vart är världen på väg? inte är det å rätt håll i alla fall. för idag när jag skulle på rpm var det fullt! fy fan för folk! har de inget bättre för sig på tisdagskvällar eller?

jag blåser bort.

jag håller på att blåsa bort! just när jag koncentrerar mig som mest på att hålla åtminstone en fot på marken stannar en kille mig: "ursäkta, du vill inte svara på lite frågor angående mona sahlins avhopp?". eeh, nae! orka bry sig om toblemona mer, hon är soooo last year!


något är ju fel i skallen.

behöver jag ett RS08 gore tex-ställ i M90? nej. köpte jag det ändå? ja. behöver jag ett par M90P-brallor? nej. har jag försett mig med ett par? ja.


Man får glädjas åt det lilla.

Fick idag kallelsen till uppstartshelgen på ING 2, gladde mig åt det hela tills det gick upp för mig att det vankas tidiga morgnar och skeva mattider.. Men pangelipang blir det iaf!


Amf levererar.

I går kväll bjöds det på middag i en av kalmars flådigaste takvåningar, vit duk, finporslin och utsikt över hela staden. Sen att det var tacos som bjöds på ett lakan i en andrahandslägenhet behöver ju inte kommenteras.. Kvällen var i vilket fall oerhört trevlig, om man bortser från att sandras skenande samtalston gav mig lock för örat. Men tänk att de är så husliga ändå, de där pojkarna från amfibiekåren..!


ägd.


Är och köper pizza.

Är och köper pizza. Nu har han frågat tre gånger om jag ska ta med.. NEJ, JAG SKA ÄTA FYRA PIZZOR SJÄLV!


det trodde jag nog aldrig.


Ojoj, bara två veckor kvar till fältelitäl...

Ojoj, bara två veckor kvar till fältelitältande och pangelipangande, me like!


mitt är mitt och inte ditt.



nu vill jag veta vem i helvete det var som stal mina ventilhattar inatt!