Särskilt på en fredag.


Ögonfransnäring.

 
Alla som känner mig vet att jag är en sån där som "går på" all reklam, särskilt när det kommer till krämer och sånt. Ända sedan jag gjorde en fransförlängning 2010 har mina ögonfransar varit lite ledsna och jag testade därför i våras xlash som jag köpte till "specialpriset" 299 kr (ord pris 499). Efter bara några veckors användning såg jag resultat, men eftersom jag är student (och dessutom smålänning) tyckte jag det var på tok för mycket pengar att lägga ut på en sån ytlig sak. Så när jag såg Depends ögonfransnäring för 89 kr på Lindex tänkte jag att det vore kul att jämföra - och helt ärligt så tror jag nästan att den är bättre! Den största skillnaden mellan de båda är att xlash kommer med en liten pensel och målas på som en eye liner medan Depends kommer med en mascaraborste istället. Båda räcker ungefär två månader vid daglig (nattlig) användning. Så, spring till Lindex och köp Depends ögonfransnäring istället - spara pengar OCH få långa, mörka ögonfransar, inte så dumt va?!

Rusta.

Det var faktiskt min mamma som hittade de här vikterna på Rusta (av alla ställen liksom..!). Vi köpte hem ett par 3 kg-vikter som jag tycker är jättebra för axelträning och även tricepspress (bakom huvudet) om man håller i båda. Tror de kostade 129 kr, som hittat ju!
 

More of these.


Den sista tjockisen.

En blogg som jag läser nästan varje dag är den här. Därför gjorde det mig extra glad när jag gick in där idag och fick se min egen blogg länkad på sidan! Den drivs av en tjej som på många sätt är rätt lik mig själv, både till kroppsbyggnad och med tanke på vad vi båda har gett oss ut på för resa. Hon gör det dessutom med en motivation som skulle räcka för ett helt dagis, vilket är främsta anledningen till att jag så ofta får lite mer energi och orkar ut på en liten extra promenad efter att ha läst hennes blogg. Hon delar med sig av tips men också av frågor som är mycket intressanta. Hoppas ni också går in här för lite extra motivation och inspiration till att leva ett lite hälsosammare liv, även om det inte är några kilon som ska bort! 
 

Sommarmat.

 
Nu när det är sommar (eh, ja, enligt almanackan i alla fall..) har jag jättesvårt att få till regelbundna måltider mellan jobb, träning och allt annat som ska hinnas med. Är det sedan dessutom varmt ute brukar jag inte vara så hungrig, men måste ändå få i mig lite protein för att orka med och få ut något av min träning. Då brukar jag blanda ihop lite kvarg (en halv burk) med FUN light Stevia (innehåller varken socker eller sötningsmedel och påverkar därför inte blodsockret) och, om det finns hemma, lite bär till en smoothie. Det här kan jag typ leva på, inte så bra som måltid kanske men perfekt som mellanmål eller lättare middag om man ätit mycket under dagen. Innehåller ungefär 190 kcal och hela 15,9 g protein, dessutom är det supergott!

cx works.

Var helt slut idag efter kaoset på jobbet men släpade mig ändå in till stan för ett core-pass, det är bara en halvtimme men fruktansvärt effektiv träning för bålen med hjälp av kroppsvikt, gummiband och viktplattor. Imorrn blir det nog löpning hemma i skogen, på torsdag fäktning och på fredag avslutar vi veckan med ett rpm-pass på världens bästa gym!
 
 

duracellskorna.

Jag vet inte vad det är med mina "barfotaskor" från Nike, jag bara flyger fram i spåret. För, ja, jag lyckade faktiskt ta mig ut på en kombinerad power walk/löparrunda efter en hel dags jobb med mängder av folk och trafik. Och det slutar inte där; jag snittade 5:21 per kilometer med! Vill du köpa likadana skor som jag har eller något annat i träningsväg rekommenderar jag verkligen Sportamore, som inte bara har låga priser utan även rea PLUS ytterligare 20% rabatt!
 

midsommarafton - lugnet före stormen.

136:an klockan 0657 och klockan 1539. Lugnet före stormen och den sedvanliga köbildningen från Borgholm.
 

the feeder.

Varför jag gick upp klockan 0500 i morse..
 
 
Sockerkaksmuffins fyllda med vaniljkräm och jordgubbssylt toppade med grädde och färska bär
Kladdkakemuffins med färskosttopping 
Kladdkakemuffins med Nutellatopping

this is love.

min favorithörna på gymet.
 

christmas abbot.

Den här tjejen kan ju vara häftigast i världen, från att vara storrökare och knappt kunna springa en mile till att "vara bäst" på att vara allsidigt tränad.

jobb, knark och adrenalin.

Just nu är dagarna fyllda med jobb och träning, blir det en stund över så snor farmor eller mormor åt sig den och ska ha hjälp med något. Trots att jag nästintill knarkar protein i form av keso, protteshakes och kvarg känner jag mig trött och seg i kroppen, måste hitta en vilodag snarast! idag var jag på spinning för första gången på fyra månader, det var tungt som tusan men adrenalinet kom ifatt mig efter två låtar. Trodde nog att det skulle gå bättre (som i lättare) eftersom jag ändå cyklade 26 kilometer åtminstone en gång i veckan när jag var ombord, men nehe.. Ska nog snart krypa ner i bingen och hoppas på en vilodag imorrn.

Gettin rich(er).


Intresseflaggan hissas.

Efter tre månader till sjöss utan varken epilering, vaxning eller rakning så är det helt himmelskt att ha nyvaxade ben, kan inte sluta gnida dem mot varandra!


Belöning.

Dagens lågintensiva konditionspass är avklarat. Känner (eller rättare sagt inte) av fettkuddarna under vänster trampdyna mer än någonsin, varje steg utan ordentliga skor på fötterna gör ont. Men nu är jag som sagt klar med dagens träning och tar ut min belöning i form av hydro-jet massage, inte fel! Hoppas hitta ett par shorts jag spanat på ett tag innan jag tar bussen till kvällsjobbet.


Hey ho.

Trots århundradets träningsvärk i triceps, mage och rumpa tog jag mig ändå ut på en liten löprunda innan middagen. Stoltare människa får man leta efter! Imorrn bär det av till gymet igen, att få gymkortet aktiverat igen var helt klart bättre än julafton, till och med för en materialist..!


till alla oss tjockisar.


baby foot.

Har precis testat en fotpeeling som kallas Baby Foot. Man tar på sig några slags tossor på fötterna och häller i fruktsyror som man sen ska gå runt med i 90 minuter. Man ser inte resultat förrän om ca 10-14 dagar, återkommer med recension då. Kostar ca 200 kr i Sverige, jag köpte på eBay (var annars?) för 70 kr inkl frakt.

Vätternrundan nästa!

Blir ju inte mindre sugen på Vätternrundan av allas Facebookuppdateringar..! Har dock lite besvär att försöka pussla ihop det med nijmegenmarchen som jag också vill göra nästa år. Äsch, det löser sig! Ska bara se till att få tillbaka den mintgröna faran!


jag hatar rea.

3 linnen från Monki, 60 kr st. Nike t-shirt 149 kr.
Replay 150 kr
Nike 499 kr
3 sporttoppar från Nike, 199 kr st
Kalender 45 kr
Gästbok från Ordning&Reda 97 kr


Är det konstigt att jag börjar bli fattig?! Det är ju bara en himla tur att jag inte fått maj-lönen från Wisby Tankers än..! Har dock öppnat en ny outlet i Kalmar som jag bara måste kolla in (hur ska detta gå..?).

The eyebrow.

Vad gillar ni den sköna hjälmbrännan som vägrar ge med sig då?


lyxlunch.

 

 


materialistporr.


Protteknark.

Kvarg, saftsoppa på stevia och blåbär, svårare än så är det inte..!


keep tryin.

Varje gång man tror att livet är så bra det någonsin kan bli, då rasar hela den värld man byggt omkring sig samman. Dont give up, give more!

På fredag.

 

 


Det kommer mera.

Något som jag på senare tid börjat roa mig är att läsa annonser på Blocket, inte för att jag nödvändigtvis behöver eller vill ha något, utan för att det är så fruktansvärt roligt/upprörande. Det finns ungefär lika många olika sär- och felskrivningar som annonser, och vissa grejer som sälj visste man inte ens fanns..! Bara se exemplet nedan; när jag läste rubriken trodde att det var ett klassiskt tryckte-på-knappen-utan-att-läsa-igenom-vad-jag-skrivit-misstag, men när jag läste hela annonsen höll jag på att dö av skratt, ilska och medlidande.


Om jag fick.


Landsjuk.

Antingen är busschauffören helt värdelös på att köra buss, eller så har jag varit på sjön på tok för länge, för åksjukan är ett faktum!


Morgonträning x 1O.

Det går bra nu kompis! Måste bara komma ihåg att inte dricka koffeinhaltiga drycker på fastande mage innan konditionsträning..

 


Nya älsklingar.


Cookies n milk.


Totally invincible.


Solkräm fixad.


Materialist - javisst.

Om man kan vara kär i ett par strumpor så är jag det, i de här :